Vés al contingut
Institucional |
22 des. 2023

El Govern presenta l'Estratègia d'Impuls a la Indústria de Semiconductors a Catalunya

L’acte ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras. Aquesta iniciativa l’impulsa l'Aliança de semiconductors i xips de Catalunya que està formada per diversos departaments de la Generalitat, empreses i agents de recerca i innovació; de la qual forma part Luis Fonseca, com a director de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona.

Institucional |
15 des. 2023

El conseller de Recerca i Universitats visita l’IMB-CNM i en destaca la contribució “per posicionar Catalunya entre les indústries estratègiques del segle XXI”

Joaquim Nadal, titular de Recerca i Universitats, es reuneix amb la direcció de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC) i visita les instal·lacions científiques ubicades a la UAB. El centre desplega recerca puntera en micro i nano sistemes aplicada en tecnologies avançades, salut i medi ambient, energia o mobilitat, entre d’altres.

Institucional |
14 des. 2023

Tres noms per a una història: l'IMB-CNM homenatja tres persones pioneres en microelectrònica de l'institut

A través d'una iniciativa del Comitè d'Igualtat de l'IMB-CNM, s'han rebatejat tres sales de reunions de l'institut amb noms de personal investigador i tècnic de rellevància en la seva història: Tere Osés, Isabel Montero i Juan Fernández. Totes elles són pioneres en el disseny de circuits digitals, la fabricació de circuits integrats i el desenvolupament de sistemes de potència a Espanya.

Institucional |
14 nov. 2023

Els investigadors Tomás Palacios i Christian Bergaud s'incorporen al Consell Assessor Científic de l'IMB-CNM

El CSIC nomena a Palacios, catedràtic i professor del MIT estatunidenc, i Bergaud, investigador en el LAAS-CNRS francès, com a nous membres per a la supervisió i assessorament de l'activitat científica de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona; en substitució d'Elvira Fortunato, actual ministra portuguesa de ciència, i Florin Udrea, de la Universitat de Cambridge.

Subscriu-te a Institucional |