Vés al contingut
Institucional |
31 maig 2023

El Govern impulsa l'Aliança de semiconductors i xips de Catalunya per liderar-ne el desenvolupament al sud d'Europa

Aquesta iniciativa publicoprivada tindrà l’objectiu de captar projectes d’empreses capdavanteres d’aquest sector, formar, atraure i retenir talent especialitzat, potenciar la recerca i la innovació i connectar l’ecosistema local al món. L'IMB-CNM forma part de l’òrgan de governança d’aquesta iniciativa, la Taula de l’aliança de semiconductors, formada per diversos departaments de la Generalitat, empreses i agents del sistema de recerca.

Institucional |
29 nov. 2022

Gairebé un centenar d'assistents a l'Innovation Day: Xips de km 0

L'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) ha organitzat la primera edició de l'Innovation Day: Xips de km 0 sobre transferència amb la indústria, per posar en comú necessitats i establir possibles vies de col·laboració entre l'institut i les empreses de l'entorn.

Institucional |
03 nov. 2022

L'IMB-CNM organitza l'Innovation Day: Xips de km 0, jornada enfocada a la transferència amb empreses

El 23 de novembre l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) organitza l'Innovation Day: Xips de km 0 per promoure la transferència amb la indústria. Comptarà amb la presència d'empreses especialitzades en ciències de l'espai, com ara IENAI Space -creadors del primer propulsor espacial espanyol-, o en biomedicina, com INBRAIN Neuroelectronics.

Subscriu-te a Institucional |