Vés al contingut
Divulgació |
22 jun 2023

L'electrònica s'enfronta a grans barreres per a continuar evolucionant de la manera que l'ha fet fins ara

La recerca i el desenvolupament en el camp de la micro i nanoelectrónica busquen noves maneres de fabricar i desenvolupar els sistemes per a garantir la seva sostenibilitat en les pròximes dècades. L'investigador Tomás Palacios ha enumerat els principals reptes d'aquestes disciplines en una conferència en línia organitzada per l'IMB-CNM del CSIC.

Divulgació |
26 maig 2023

L’exposició sobre microelectrònica "La revolució silenciosa" arriba a FAB Casa del Mig fins al 28 de juny

La mostra itinerant de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC), “La revolució silenciosa”, es trasllada al FAB Casa del Mig – Punt Multimèdia, ubicat al parc de l’Espanya Industrial del barri barceloní de Sants. Des del 26 de maig fins al 28 de juny es podrà gaudir d’una mostra divulgativa sobre la microelectrònica i conèixer el transistor, el petit protagonista que ha portat a la revolució digital actual.

Divulgació |
20 abr. 2023

"La revolució silenciosa" es podrà visitar a l’ETSETB–UPC fins al 19 de maig

L’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) inaugura avui l’exposició itinerant “La revolució silenciosa” a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB-UPC). Fins al 19 de maig es podrà conèixer l’evolució del transistor i la microelectrònica en els seus més de 75 anys de vida.

Subscriu-te a Divulgació |