Vés al contingut

Tour Virtual de Sala Blanca

La Sala Blanca de Micro i Nanofabricació es pot visitar mitjançant un tour virtual interactiu.

Accediu a aquest tour virtual de Sala Blanca on podreu veure per dins com funciona aquesta Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) allotjada a l'Institut de Microelectrònica de Barcelona. Comprovaràs l'estructura de planta d'aquests 1.500 metres quadrats dedicats a la micro i la nanofabricació, els diferents equips que es fan servir o la distribució de les diferents zones de treball.

Una sala blanca és un espai d'accés restringit per les condicions ultranetes que s'hi requereixen, així que no poden ser visitades per públic general. A través d'aquesta visita virtual podreu entrar dins!

La Sala Blanca compta amb tres àrees de serveis, d'uns 600 metres quadrats cadascuna, que permeten el funcionament diari dels equips, així com mantenir les condicions idònies per fabricar-hi. Comprèn les bombes d'aigua desionitzada, els equips de ventilació de l'aire, etc.

Són zones de pas restringit on treballa principalment l'equip de manteniment de l'institut, tot i que s'hi pot entrar sense la granota de sala blanca.