Vés al contingut

Tour Virtual de Sala Blanca

La Sala Blanca de Micro i Nanofabricació es pot visitar mitjançant un tour virtual interactiu.

Accedeix a aquest tour virtual de Sala Blanca de Micro i Nanofabricació on podràs veure com funciona aquesta Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) allotjada a l'Institut de Microelectrònica de Barcelona per dintre. Comprovaràs com és la distribució d'aquests 1.500 metres quadrats dedicats a la micro i la nanofabricació, els diferents equips que es fan servir o els espais de les zones de treball.

Una sala blanca és un espai d'accés restringit per les condicions ultranetes que s'hi requereixen. A través d'aquesta visita virtual podràs entrar dins!

La Sala Blanca compta amb tres àrees de serveis, d'uns 600 metres quadrats cadascuna, que permeten el funcionament diari dels equips i el manteniment de les condicions idònies per fabricar-hi semiconductors. Comprèn els espais amb les bombes d'aigua desionitzada, els equips de ventilació de l'aire, etc.

Són zones de pas restringit on treballa l'equip de manteniment de l'institut.

Les visites guiades a l'IMB-CNM també ofereixen una oportunitat única de veure des de fora la Sala Blanca! Es fan durant la Setmana de la Ciència i per a grups organitzats durant el curs escolar.