Vés al contingut

Micronanofabs

MicroNanoFabs és una xarxa de sales blanques dedicada a la micro i nanofabricació, on forma part la Sala Blanca de l'IMB-CNM.

Micronanofabs

Des de 2014, el ICTS-SBCNM és un dels tres nodes de la Xarxa ICTS de MICRONANOFABS, una xarxa de grans equipaments que compta amb el suport del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (MICIU). En forma part juntament amb la Sala Blanca de l'ISOM-UPM i la del NTC-UPV.

La xarxa MICRONANOFABS ofereix un accés únic, obert i competitiu, a les capacitats dels tres nodes. La xarxa amplia l’oferta tecnològica en els camps de la micro i nanofabricació, la fotònica i la caracterització de materials i dispositius.

Dins de l’estructura MICRONANOFABS, la Sala Blanca de l'IMB-CNM ofereix els seus coneixements sobre:

  • Fabricació de dispositius i circuits electrònics.
  • Caracterització física i elèctrica de components electrònics, MEMS/NEMS, sensors, actuadors, Lab-on-Chip, circuits integrats i sistemes intel·ligents.
  • Embalatge de components electrònics.
  • Activitats formatives sobre micro i nanoelectrònica.
  • Difusió i divulgació sobre micro i nanoelectrònica.


Es pot accedir a la informació completa sobre les tecnologies que ofereix ICTS-SBCNM a IMB-CNM aquí.

També es pot trobar un resum dels processos que ofereixen els tres nodes de MICRONANOFABS, a l’IMB-CNM, ISOM-UPM i a les instal·lacions de NTC-UPV a través d'aquest enllaç.

Per tenir accés a les instal·lacions i les tecnologies de la Sala Blanca de l'IMB-CNM o a qualsevol altre node de la xarxa MICRONANOFABS, el sol·licitant ha de seguir la modalitat d’accés obert definit per MICINN. Hi ha un formulari d’accés en línia disponible a la pàgina web de la xarxa MICRONANOFABS.

També podeu contactar directament amb el gestor de la Sala Blanca de l'IMB-CNM ICTS a icts@imb-cnm.csic.es, si els vostres requisits no s’ajusten a l’oferta tecnològica de MICRONANOFABS.