Vés al contingut

Per què escollir l'IMB-CNM?

Som gairebé 200 persones fent investigació per fer front als reptes socials.

L'IMB-CNM és un centre dinàmic compost per gairebé 200 persones, dones i homes de diferents orígens que treballen per aconseguir l'excel·lència científica. Personal administratiu, personal tècnic, estudiantat i investigadors i investigadores fan possible el nostre dia a dia, que inclou la Sala Blanca de Micro i Nanofabricació (MICRONANOFABS), una instal·lació singular de més de 1.500 metres quadrats que té com a objectiu ajudar a grups d'investigació nacionals i internacionals a realitzar activitats de R+D+i. Una de les principals instal·lacions del nostre país on és possible fabricar circuits i dispositius integrats complets en tecnologies de semiconductors de silici i carbur de silici, així com sensors, dispositius micro-nanoelectromecànics i sistemes electrònics capaços d'explotar les capacitats combinades de les micro i nanotecnologies.

El nostre centre ofereix una formació altament interdisciplinària per equips multidisciplinaris. Les micro i nanotecnologies són transversals, el que permet la seva aplicació en camps molt diversos de la ciència i la tecnologia.

L'IMB-CNM ofereix una oportunitat única perquè el personal pre i postdoctoral assoleixi una alta formació multidisciplinar amb competències transferibles. El procés d'aprenentatge està orientat per personal investigador graduat en una oferta complementària de titulacions (Enginyeries en Física, Electrònica i Telecomunicació, Química, Biotecnologia, Medicina) per universitats espanyoles i estrangeres.

Per què l'IMB-CNM?
https://www.youtube.com/watch?v=PLWkgr6x04A