Vés al contingut

Oportunitats de doctorat

L'IMB-CNM rep nous i noves estudiants de doctorat cada any.

Cada candidat i candidata al doctorat és supervisat per, al menys, una persona investigadora de l'IMB-CNM des del moment de la contractació. Algunes persones són co-supervisades amb altres laboratoris d'investigació nacionals o internacionals. Els i les estudiants es matriculen en programes de doctorat diferents en universitats locals o internacionals d'acord amb els seus antecedents i el tema de la investigació.

Per proximitat, l'IMB-CNM col·labora activament en dos programes de doctorat de la UAB, el de Micro i Nanoelectrònica (Escola d'Enginyeria) i el de Ciència i Química de Materials (Facultat de Ciències). A més, hi ha personal investigador de l'IMB-CNM que també exerceix com a professor o professora a la UAB, el que dóna visibilitat a la investigació que es realitza a l'institut i facilita la implicació dels estudiants en el centre amb petites col·laboracions i visites a diverses etapes del doctorat, tant primerenques com posteriors. L'IMB-CNM també ajuda als estudiants de postgrau a sol·licitar diferents beques.

Pots trobar informació actualitzada sobre totes les convocatòries del CSIC aquí. Alguns exemples són:

Consulta el resum fet per la FECYT: "Carrera investigadora a Espanya d'una ullada".

També pots veure aquest vídeo en què quatre persones vinculades a l'IMB-CNM, que estan desenvolupant la seva tesi o ja l'han defensat, parlen del seu doctorat i de les seves experiències.

Estudiants de doctorat parlant de la seva tesi
https://www.youtube.com/watch?v=-2GY1vMmKBE&t
42
tesis defensades en el període 2016-2020
6
estudiants de doctorat que començen cada any
3
estudiants de doctorat de l'estranger