Vés al contingut

Recerca

Les activitats de recerca de l'IMB-CNM estan dedicades als sistemes integrats micro i nanoelectrònics: sistemes electrònics miniaturitzats que inclouen capacitats de detecció i/o actuació, a més de processament d’informació electrònica, gestió d’energia i interfícies externes.

El nucli de la recerca de IMB-CNM pot incloure-se en els dominis tecnològics establerts internacionalment Moore than Moore i Integració heterogènia, encara que algunes de les activitats poden integrar-se a les àrees Beyond CMOS i More Moore.

IMB-CNM és membre de diversos clústers nacionals i internacionals, parcs de recerca, plataformes tecnològiques, associacions industrials i xarxes de recerca.

IMB-CNM realitza investigacions i desenvolupament sobre micro i nanoelectrònica que van des de la investigació fonamental d’avantguarda fins a projectes i contractes industrials aplicats.

Aquesta secció inclou un repositori dels articles científics de l'IMB-CNM publicats en revistes incloses al Science Citation Index (SCI), per any de publicació.

L'IMB-CNM és l'entorn perfecte per a desenvolupar una carrera en R+D. Periòdicament, el centre ofereix llocs de pre i postdoctorat segons les necessitats dels grups de recerca i els nous projectes que s'estan iniciant. L'IMB-CNM també ofereix places per a contractes FPI per a la realització de la tesi doctoral. A més, també ofereix estades (pràctiques externes i projectes) per a estudiants de grau i màster en col·laboració amb les principals universitats catalanes i espanyoles.

Les activitats de recerca de l'IMB-CNM són portades a terme per vuit grups d'R+D, que cobreixen activitats des de "àtoms a sistemes".

L'activitat investigadora de l'IMB-CNM s'organitza de manera transversal en tres eixos temàtics i una unitat de tecnologia. Les línies de recerca de cada grup es distribueixen als diferents eixos per fomentar la col·laboració entre tot l'institut.

Dades de recerca

100
personal investigador
8
grups de recerca
100
articles científics publicats en revistes SCI per any
120
presentacions en conferències per any