Vés al contingut

Notícies

Rep les últimes notícies sobre el centre, la producció científica i l'activitat dels nostres investigadors.

Premis |
20 set. 2023

INBRAIN Neuroelectronics anuncia la designació de Dispositiu Innovador per part de la FDA per la seva plataforma intel·ligent de modulació neural basada en grafè

Única en el seu tipus, la plataforma neuronal intel·ligent basada en grafè està dissenyada per oferir una nova opció de tractament per a pacients amb malaltia de Parkinson. Aprofita les propietats del grafè i la potència del programari de machine learning per proporcionar una teràpia neuroelectrònica altament específica i adaptable. INBRAIN Neuroelectronics és una empresa de salut tecnològica que va originar-se com una empresa derivada de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i ICREA, amb la participació de l'IMB-CNM-CSIC.

Premis |
18 set. 2023

L’IMB-CNM entrega aquesta setmana els premis del concurs “Un microxip molt gran”

L’IMB-CNM reconeixerà l'esforç dels grups participants i premiarà els millors treballs de les tres modalitats en un acte en les instal·lacions de l'institut el 22 de setembre a les 13h de la tarda. El certamen rep treballs d'estudiantat preuniversitari i compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología · Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT).