Vés al contingut

Biblioteca

Logo Red BibliotecasEl fons de la Biblioteca de l’IMB-CNM està especialitzat a l’àrea de Física, Electrònica i Enginyeria Informàtica, d’acord amb les principals àrees de treball de l’Institut. Aquest catàleg forma part de la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC (CIRBIC).

Accés

La biblioteca ofereix els seus serveis a tota la comunitat investigadora de l’IMB-CNM i a la resta del CSIC, així com a personal investigador especialitzat en el camp i al col·lectiu universitari. Està disponible públicament i es pot consultar en línia.

Horaris d'obertura

Dilluns a dijous, de 8:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00 hores.
Divendres de 8:00 a 14:00 hores.
Horari d'estiu: de dilluns a divendres de 8:00 a 14:30 hores.

biblioteca@imb-cnm.csic.es

Servei de préstec

Es pot demanar en préstec qualsevol document marcat com a disponible al catàleg.

Els documents enumerats en el catàleg com "no disponibles per a préstec" no es poden prendre prestats:

  • Obres de referència
  • Publicacions periòdiques
  • Tesis, dissertacions i treballs de final de carrera inèdits
  • Informes interns i treballs de recerca i / o inèdits

* Els documents que no es troben a la Biblioteca de l'IMB-CNM es poden sol·licitar a altres biblioteques o xarxes externes. El cost de les sol·licituds a centres externs depèn de les tarifes del proveïdor i es carregaran als projectes. Heu de ser un usuari registrat de la biblioteca CSIC per utilitzar aquests serveis.

Servei d'Accés Remot PAPI

El servei d’accés fora del campus PAPI és un servei que permet accedir des de qualsevol lloc amb connectivitat a Internet a col·leccions de revistes electròniques i bases de dades amb llicència al CSIC i a la Intranet de la xarxa de biblioteques.

PAPI és un sistema que proporciona accés a qualsevol tipus d’informació electrònica mitjançant mecanismes d’identificació local (nom d’usuari i contrasenya validats contra un servidor de correu o un servidor de directoris, sistemes electrònics, certificats, etc.), de manera que l’accés és independent de l’adreça IP del ordinador del qual està fabricat.

Qualsevol persona del CSIC té accés a aquests recursos.

Repositori Digital.CSIC

Logo Digital.CSIC

Digital.CSIC és un repositori obert que dóna accés a la producció científica dels centres i instituts del CSIC que no està subjecte a restriccions de copyright.


Mandat d'accés obert institucional del CSIC
El mandat d’accés obert és l’evolució natural d’una política institucional compromesa a obrir l’accés als resultats de la investigació del CSIC des del 2006. El mandat d’accés obert estableix que diversos tipus de resultats de la investigació del CSIC es dipositen i es poden accedir a través del dipòsit Digital.CSIC.

Programa de Suport a la Publicació Accés Obert

El CSIC, a través de la seva Unitat de Recursos d'Informació Científica per a la Recerca (URICI), té acords amb algunes editorials per donar suport a la publicació en accés obert (OA). Gràcies a aquests acords, les persones del CSIC que volen publicar en OA es beneficien de certs descomptes, la quantia és variable depenent de l'editorial de què es tracti.

 

Carta de Servicios           Csic Buzon Sugerencias           Enredadera

Un dels repositoris de revistes especialitzades més grans en l'àrea de Física, Electrònica i Enginyeria Informàtica